fredag 6 mars 2009

Gula Armén Fraktionen GAF

Innovativ och fyndig klimataktivism. Nyhet publicerad på Vattenfalls interna intranät (kan ej hitta något i media):

"Vid lunchtid i dag onsdag den 4 mars skedde ett intrång på Vattenfalls Kundcenter på Humlegårdsgatan i Stockholm då ett antal aktivister tog sig in på kundcentret och stal Vattenfalls gula plastfiguriner, totalt 44 stycken, som var placerade i fönstret mot Humlegårdsgatan. Aktivisterna hällde även kol på golvet och lämnade en affisch med följande budskap:

"Vattenfall! Ni skapade oss. Ni tvingade oss att tyst stödja er. Aldrig mer! Vi har vaknat. Vi tänker berätta vad vi sett: Ni håller på att driva jorden mot undergång. Nu tänker vi slåss. Vi är 237 944 stycken och väldigt arga. Idag fritar vi 44 av våra fängslade kamrater.

Gula Armén Fraktionen GAF! "

En av aktivisterna filmade hela händelsen med videokamera. Ingen av de anställda vid kundcentret kände sig hotad eller kom till skada. Group Security utreder händelsen."

Tänk att Vattenfalls patetiska klimatplastgubbar skulle slå tillbaks.....

DN1, DN2, SvD1, SvD2

1 kommentar:

Anonym sa...

Detta är mer tragiskt än roligt. Det finns ju ett stående skämt bland borgerliga svenskar att miljöaktivister är som vattenmeloner: Gröna på utsidan men blodröda på insidan.

Det ligger mycket i det. Allt handlar ju om mer statlig kontroll, mera regler, mer makt åt kollektivet. Att man nu döper sig efter ett gäng tyska mördare är väl bara ett steg närmare att bekänna färg.